Tezgah Arası Cam Panel Şelale
Tezgah Arası Cam Paylaşımlar

Tezgah Arası Cam Panel Şelale 3D

3D Tezgah Arası Cam Panel Şelale Ürün Çalışmamız… (Mutfak Arası)

Mutfak arasına uygulanan tezgah arası cam panel cam yüzeyine UV baskı ile uygulanan resimli camlar ile sizde mutfağınızın görüntüsünü büyük masraflar yapmadan değiştirebilirsiniz. Mutfak arasına yapılan resimli cam uygulamasında kullanılabilecek yüz binlerce resim seçeneğine de sahipsiniz. Uygulaması uzman ekibimiz tarafından yapılacak olan ürünümüzün montaj işlemi sadece bir iş günü ve tadilat gerektirmeyen kolaylıktadır. Tezgah arası cam ile hayaliniz de şekillendirdiğiniz mutfağa sahip olabilirsiniz. Mutfak arası cam haricinde diğer cam yüzeylerine de uygulama yapabiliyoruz.

Özellikler

Kırılmaz: Mutfak Arasına uygulanan camlar 8 mm. kalınlığındaki tamperli camlar kırılmaz ve darbeye karşı dayanıklıdır.

Kolay Temizlik: Mutfak arasına uygulanan camlarımız pürüzsüz bir yüzeye sahip olduklarından kolay temizlenir leke tutmaz ve yemek su buharı gibi etkenlere karşı dayanıklı ve temizliği son derece kolaydır.

Eskimez: Mutfak arasına uygulanan tezgah arası cam paneller baskı olarak duvar ve cam aralığında kaldıkları için eskimez ve uzun ömürlü olarak kullanılır.

Garanti: İşletmemiz her hangi bir beklenmedik durumlarda oluşacak olan her türlü sorunu ücretsiz düzeltme garantisi sunmaktadır.